Folkemakten blogger

Folkemakten blogger

Når mobberne bestemmer...

Veien mot et bedre system!Opprettet av siv gøritz 10 aug., 2015 19:58:29
Slutten på min politiske karrière:

Mens medietalerøret for makten prøver å vri bildet av meg, er Dagbladet saklig og legger ikke lokk på de viktigste poengene: at makten geleidet en mann oppe i min seng og INNRØMMET DET! Haha! En makt som lyger og et media som vrangforteller. For et samfunn!

" Hordaland Frp har ekskludert Siv Gørbitz. I helgen var det styremøte i etterkant av nominasjonsmøtet i fylkeslaget. Styret fulgte anmodningen fra Bergen Frp om at Gørbitz «i ord og handlinger aktivt har meldt seg ut» av partiet, skriver BA.

- Jeg har skadet FrP ved å fortelle om skremmende trusler og stygg mobbing. Dette skulle holdes innad i partiet, kommenterer Gørbitz på Facebook.

Senere i dag møter Gørbitz i bystyret, fremdeles registrert som Frp-medlem.

Føler seg mobbet

BA skrev tidligere denne måneden at politikerkollega Janne Halvorsen innrømmet å ha geleidet en naken mann fra et nachspiel til Gørbitz hotellseng midt på natten under årsmøtet til Hordaland Frp i fjor. Gørbitz følte at hun ble gjort narr av, og mener at dette - samt en rekke andre mindre hendelser i partiet i sum er et forsøk på å fryse henne ut.

Mobbet i lang tid
Overfor Dagbladet mandag formiddag, forteller Gørbitz at hun sitter i bystyremøte og dermed må redgjøre for sine synspunkter via epost. I en epost til Dagbladet skriver hun at mobbingen av henne har pågått lenge:

- Jeg ble plassert lengre og lengre bak i bystyresalen, jeg ble ikke invitert til festligheter i partiet, jeg fikk ikke mail om avlyste møter eller om møtevirksomheten i det hele tatt, skriver hun.

http://www.dagbladet.no/2010/12/13/nyheter/innenriks/politikk/frp/siv_gorbitz/14691846/

  • Kommentarer(0)