Folkemakten blogger

Folkemakten blogger

Fanaposten i dag!

Veien mot et bedre system!Opprettet av siv gøritz 07 aug., 2015 16:35:59
  • 1.. kandidat for Folkemakten
  • Alder: 57
  • Bosted: Fana
  • Yrke: Kunstner

- Dere bør stemme på meg fordi du da stemmer på deg selv! Jeg representerer deg og ikke et fastlagt program. Jeg stiller spørsmålet for deg; Hva er den viktigste saken i Bergen de kommende årene? Jo, den viktigste saken er å flytte fokuset mot den etablerte makten i Bergen, de som styrer politikerne - altså toppbyråkratene og «Gutteklubben Grei».

Dette sier byrådslederen frekt og freidig:

- Gjennom 12 år i byråd har Høyre fått til mye for Bergen. Skolen er blant landets beste, eldreomsorgen får gode tilbakemeldinger fra pårørende og brukere, og vi har snudd kommuneøkonomien fra milliardunderskudd til solide overskudd. Grunnen til å stemme Høyre er fordi vi vil mer. Vi sitter med de nye ideene for hvordan skolen skal bli enda bedre, hvordan byen skal bli grønnere, og vi skal møte eldrebølgen på en god måte.

Og dette svarer jeg:

- Hvor er anstendigheten? Jeg er så forbannet på alle disse usannhetene enkelte politikere presenterer til folket. Eier dere ikke skam!? Høyre skriver: "Skolen er blant landets beste, eldreomsorgen får gode tilbakemeldinger fra pårørende og brukere, og vi har snudd kommuneøkonomien fra milliardunderskudd til solide overskudd." Vi har over 20 syke skoler som Høyre lovet å friskemelde for 12 år siden. Vi har en eldreomsorg som er en skam! 31 nye sykehjemsplasser er alt H/Frp klarte å skaffe på 8 år. Kommuneøkonomien!!!? Byen har et underskudd på 15 milliarder kroner!!! Bystyret visste ikke engang om prosjektoverskridelsene på 7, 4 milliarder. Hvordan kan du, Martin Smith-Sivertsen finne på å si noe annet!?


  • Kommentarer(0)