Folkemakten blogger

Folkemakten blogger

Dett var dett!

Veien mot et bedre system!Opprettet av siv gøritz 11 sep., 2015 13:58:18
Nå er valget like rundt hjørnet. De fleste har visst stemt. Folkemakten har gjort et ærlig forsøk på å informere folk. Men BA har ikke sluppet oss til og BT lot oss få være med på kandulove. Takk for det! Kanskje sa BT at vi skulle få inn et innlegg på 600 tegn før valget, så vi får se.
Det verste med dette valget er at jeg bare kan si en brøkdel av hva jeg vet. For ellers må jeg i retten mm. Folk kontakter meg hele tiden. Forteller.

Jeg vet at enkelte parti og politikere støtter opp under et nytt system nå fordi systemet vi har er i ferd med å bli avslørt. Men de har jo annen politikk også, så om de innhenter stemmer på det - kan de lett bytte bort denne viktige saken mot egne posisjoner. Derfor har ikke Folkemakten mer enn en sak; et nytt og borgervennlig politiske system!

Og vi kommer aldri å klare å få inn en representant, selv om nok folk stemmer på oss. For dette valgfusket som få aviser vil skrive om regulerer stemmene. Men dette snakker ikke Folkemakten noe om, for det blir for mye for mange å forstå. Samtidig vil vi på et tidspunkt måtte få inn en, fordi målinger viser at byråkratene ikke kan kaste for mange av stemmene våre. FOL har en gammel måte å avsløre valgfusk. Den samme som Venstre bruker og røpet meg. Etter valget skal vi gi oppskriften til alle partier - for de trenger den! :)

Ha en riktig god helg!
Siv Gørbitz  • Kommentarer(0)//bergen.folkemakten.com/#post49