Folkemakten blogger

Folkemakten blogger

Onsdag 26 august 2015

Veien mot et bedre system!Opprettet av siv gøritz 26 aug., 2015 17:21:39
Stadig flere hører om oss. En mann som satt ved meg på en cafe sa at sønnen hans hadde anbefalt han å stemme på FOL. På "cafeen"/ Sørensen tobakk - satt Frank Aarebrot også. Han hadde hørt navnet mitt, men jeg så han klarte ikke plassere meg. Han hadde ikke fått med seg noe om Folkemakten. Bra! Nå har han!

En som jobber i toppbyråkratiet kom også i boden i mores. Bekreftet mye av det jeg visste. Han sa ikke noe om det, før vi hadde snakket sammen lenge. En oppegående mann. Glad at de er i toppen i byråkratiet også - de greie, de gode... som må forholde seg til mye rart. Jeg blir så glad for bekreftelser, men lei meg for å få bekreftet det jeg ....nesten vet. Mye vet jeg, men det er mye som jeg trenger bekreftelse på også.

Den beste i dag var når en dame kom og hentet en bunke med FOL-stemmesedler. Jeg hadde pratet med henne når vi innhentet underskrifter. Hun skulle dele ut på jobben i Helse-Vest.;)

PS! Jeg tror: Trude Drevland var redd hun ikke kunne styre byrådslederkandidaten Dag Skansen - så hun tok Martin inn som byrådsleder SELV OM han ikke var folkevalgt. Fikk "sine" til å stemme på han. Hvorfor ? For å sikre seg ordførerkandidatvervet. Jeg tror at hun kan se langt etter det. Denne sprudledamen må nok søke den jobben som hun sikkert selv kommer til å lage; Fest-sjef for Bergen! ;) Nest beste. tror du ikke?


  • Kommentarer(0)//bergen.folkemakten.com/#post41